Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hatékonyabb félév?

Nem sokára elkezdődik az új tanév, az új félév. Talán nem gondoltál még erre, de a SkyDrive a tanulásban is nagy segítséget tud nyújtani - hatékonyabbá tudhatja tenni a működéseteket!

Megoszthatjátok például egymással a tanulnivalót (erről egy cikkünket ide kattintva olvashatod.)

Ha betegség miatt nem juttok el mind egy előadásra, a jegyzeteket is megoszthatjátok egymással (a jegyzetek SkyDrive-os tárolásáráról itt olvashatsz egy cikket!) 

Ha fotókat lenne célszerű megosztani egymással (például egy gyakorlati szeminárium anyagát illusztrálandó), az se nagy akadály - ide kattintva erről olvashatsz egy bejegyzést.

Ha a SkyDrive-on tárolod a jegyzeteidet, annak sok további előnye is lehet .. például nem fognak elveszni .. erről a témáról itt olvashatsz bővebben.

A SkyDrive még PPT fájlokat is meg tud osztani, nézegethető formában.

Sok sikert szeptembertől! 

0 Tovább

Fotóidért okostelefont !?

Nyári fotóiddal tőlünk még egy pár napig (augusztus 24. nap végéig!) Nokia LUMIA 800 okostelefont nyerhetsz!

Megmutatunk párat az eddigi pályaművek közül a SkyDrive-on: kattints ide, vagy ide, esetleg ide .. vagy akár ide, de ide is lehet - és persze ide kattintva is egy galériát találsz!

Még egyet megnéznél? És egy utolsót esetleg? :)

Ha azt gondolod, a te nyári fotóid jobbak, ide kattintva elolvashatod az akció részvételi feltételeit - és akár azonnal nevezhetsz is.

Ne hagyd ki!

0 Tovább

Újdonság - a SkyDrive-tól sem függetlenül..

Az index cikke a Windows 8-ról itt olvasható:

http://index.hu/tech/2012/08/16/itt_a_vegleges_windows_8/

0 Tovább

Bombasiker az új Outlook.com

Egész nyáron új termékekkel állt elő a Microsoft, és amikor már úgy tűnt, hogy a cég egy kicsit megpihent, megérkezett az Outlook.com. Ez lesz a kissé elöregedett Hotmail utódja, és a modern külső mögött megtalálható a régi emailszolgáltatás összes hasznos funkciója. Természetesen a Hotmail is elérhető marad, de a felhasználók érdeklődése azt mutatja, hogy erre nem lesz sokáig szükség. A szolgáltatás fogadtatása ugyanis nagyon jó volt, a Microsoft hivatalos Twitter-csatornája szerint hat óra alatt több mint egymillióan tértek át az új felhasználói felület használatára..

http://index.hu/tech/2012/08/01/bombasiker_az_uj_outlook.com/

1 Tovább

SkyDrive

blogavatar

Információk, kérdések, válaszok a Microsoft SkyDrive-val kapcsolatban.

Utolsó kommentek